Telefoonnummer

06-15545088

E-mail

rob@aartsmedia.com

Aangenaam, Rob Aarts.

Geboren in Veghel, opgegroeid in Vorstenbosch, woonachtig in Tilburg. Sinds mijn jeugdjaren word ik gegrepen door het medialandschap. Door hoe journalisten telkens meebewegen of juist een behoefte creëren en daarmee naar buiten treden. Origineel en eigentijds, met woorden en beelden die je raken. Vanaf mijn twaalfde wilde ik koste wat kost mijn droom najagen: zelf de journalistiek in. In de jaren die volgden heb ik met succes de studie Journalistiek doorlopen op de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg en ben ik gestart met Aarts Media.

Meebewegen of juist een behoefte creëren. Origineel en eigentijds, met woorden en beelden die je raken

Nog voordat ik mijn studie had afgerond, ben ik me bij diverse opdrachtgevers met veel plezier gaan toeleggen op het maken van diverse soorten content. Aanvankelijk met geschreven artikelen voor online en print, later ook op het gebied van audio- en videocontent. De uitdijende hoeveelheid opdrachten voor de Brabantse dagbladen van DPG Media (Brabants Dagblad, BN DeStem en Eindhovens Dagblad) mondden uit in een vast dienstverband bij de gezamenlijke sportredactie van deze titels, waar ik in 2017 aan de wieg stond van de online-tak. In het verlengde daarvan schreef ik artikelen, nam ik verschillende coördinerende werkzaamheden op me en verzorgde ik onder meer een podcast.

Na drie interessante en beweeglijke jaren besloot ik mijn horizon te verbreden en me op commercieel vlak te ontwikkelen bij EnoRm, een dynamische digital agency in Breda. Het mooie is dat de werelden van journalistiek, communicatie en marketing dicht bij elkaar liggen. Werelden waarin het verzorgen van glasheldere, op maat gemaakte communicatie en unieke content centraal staat. Daar ligt voor mij dé uitdaging. Werelden met elkaar verbinden, maar toch het verschil maken. In een ondernemersgezin opgegroeid, kwamen deze onderwerpen vaak aan bod.

Dé uitdaging? Werelden met elkaar verbinden, maar toch het verschil maken

Dankzij deze stap heb ik me kunnen toeleggen op het schrijven van commerciële teksten voor diverse bedrijven en merken en het onderhouden van professionele klantrelaties. Met die extra bagage op zak voelde ik me gesterkt om in een flexibele rol terug te keren naar daar waar mijn hart ligt: de journalistiek. Mijn talenten liggen bij het maken van content die mensen raakt. Ik ben een journalist met empathisch vermogen en een scherpe, open blik en structuur. Mijn carrièrekeuzes zorgen ervoor dat ik veel kennis en praktijkervaring heb kunnen opdoen en dat ik niet alleen beschik over creativiteit en doorzettingsvermogen, maar tegelijkertijd ook weet te voldoen aan behoeften of die zelfs te overtreffen.

Benieuwd naar wat Aarts Media voor jou kan betekenen? Stuur dan een mailtje naar rob91aarts@gmail.com of bel of app me op telefoonnummer 06-15545088.