Telefoonnummer

06-15545088

E-mail

rob@aartsmedia.com

Deze maand is het precies dertig jaar geleden dat Annelies Aarts, mijn moeder – naar goed Brabants gebruik ‘ons mam’ -, haar schoonheidssalon startte. Ter ere van dat jubileum bracht Annelies Medi Spa eenmalig een magazine uit.

In de loop der jaren evolueerde de onderneming van huidverzorgingssalon Annelies naar Beauty Wellness Lifestyle Annelies tot het huidige Annelies Medi Spa. Net als Annelies Medi Spa is het begrip ‘jezelf verzorgen’ in de loop der jaren geëvolueerd. In de huidige maatschappij bestaat jezelf verzorgen allang niet meer uit slechts het aanbrengen van make-up of een crème. Het innerlijke welzijn is een steeds grotere rol gaan spelen. Als je je goed voelt, straal je dat uit.

De intrede van Éminence Organics en de Annelies Academy dragen ieder op een eigen manier bij aan het imago van Medi Spa Annelies. Éminence als volledig biologische productlijn, Annelies Academy om de kennis en kunde over te dragen aan de volgende generatie. Je bent, zoals mijn moeder zegt, nooit te oud om te leren. In Vorstenbosch kunnen gelijkgestemden zich zo ontplooien op ieder niveau. Hoe mooi is dat?

Geschiedenis en verhalen
Elk hoofdstuk herbergt zijn eigen geschiedenis en verhalen, die zijn gebundeld in dit magazine. Complement Reclame zorgde voor het fijne ontwerp, samen met mijn moeder nam ik de teksten voor mijn rekening. Benieuwd? Hieronder kun je het magazine digitaal lezen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.